Polisi Pemulangan

IMTIAZ ACADEMY – Polisi Bayaran Balik

Kami mempunyai polisi pemulangan 7 hari, yang bermaksud anda mempunyai 7 hari selepas menerima item anda untuk meminta pemulangan.

Untuk layak menerima pemulangan, item anda mestilah dalam keadaan yang sama seperti yang anda terima, tidak dipakai atau tidak digunakan, dengan tag dan dalam asalnya pembungkusan. Anda juga memerlukan resit atau bukti pembelian.

Untuk memulakan pemulangan, anda boleh menghubungi kami di 09-740 6720. Sila ambil perhatian bahawa pemulangan perlu dihantar ke alamat berikut:

Imtiaz Academy Sdn. Bhd.
No.1701, Jalan Hospital, Taman Kenangan
15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Jika pemulangan anda diterima, kami akan menghantar label penghantaran pemulangan kepada anda, serta arahan tentang cara dan tempat untuk menghantar pakej anda. Barang dihantar kembali kepada kami tanpa terlebih dahulu meminta pemulangan tidak akan diterima. Sila ambil perhatian bahawa jika negara tempat tinggal anda bukan Malaysia, penghantaran anda barang mungkin mengambil masa lebih lama daripada jangkaan.

Anda sentiasa boleh menghubungi kami untuk sebarang soalan pemulangan di [email protected].

Kerosakan dan Isu

Sila periksa pesanan anda selepas menerima dan hubungi kami dengan segera jika barang tersebut rosak, rosak, atau jika anda menerima item yang salah, supaya kita mungkin menilai isu tersebut dan membetulkannya.

Jenis item tertentu tidak boleh dipulangkan, seperti barang mudah rosak (seperti makanan, bunga atau tumbuhan), produk tersuai (seperti pesanan khas atau barangan peribadi), dan barangan penjagaan diri (seperti produk kecantikan). Kami juga tidak menerima pemulangan untuk bahan berbahaya, cecair mudah terbakar atau gas. Sila hubungi jika anda mempunyai soalan atau kebimbangan mengenai item khusus anda. Malangnya, kami tidak boleh menerima pemulangan barang jualan atau kad hadiah.

Pertukaran

Cara terpantas untuk memastikan anda mendapat apa yang anda inginkan adalah dengan memulangkan item yang anda miliki, dan setelah pemulangan diterima, buat pembelian berasingan untuk item baharu itu.

Bayaran Balik

Kami akan memberitahu anda sebaik sahaja kami menerima dan memeriksa pemulangan anda untuk memberitahu anda sama ada bayaran balik telah diluluskan atau tidak. Jika diluluskan, anda akan dibayar balik secara automatik pada kaedah pembayaran asal anda dalam masa 14 hari perniagaan. Sila ingat bahawa bank atau syarikat kad kredit anda mungkin mengambil sedikit masa untuk memproses dan menghantar bayaran balik juga.

Jika lebih daripada 15 hari perniagaan telah berlalu sejak kami meluluskan pemulangan anda, sila hubungi kami di [email protected].

Klik Di Sini
1
Chat Imtiaz Academy
Assalamu'alaikum.
Boleh kami bantu tuan/puan?